2010年12月20日 星期一

Angela Aki: Black Glasses (20.12.10)




This is good song to recommend, black glasses from Angela Aki.
I love this song not only because of the melody, but also the Lyrics.
I think angela loves to wear black glasses, so do I, hoho.


圖:連眼鏡都有氣質,呵呵
圖:我的黑框眼鏡look,跩到有人想打我,呵呵


Angela Aki: 手紙・アンジェラ・アキ 【HD】

這輩子能有一首如此感人的歌,真的不枉了。

2 則留言:

prince n princess mum 提到...

好听!

提到...

偷偷來留言。
我覺得,Angela Aki的音樂很有感染力,能夠唱到人的靈魂深處……呃,好像形容得有點過火,呵呵。
我還是覺得,她的那首Tegami,還有她本人所演繹的版本最為動聽。

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...